Nároďák Trash Fest

DEBUSTROL – 33 LET ANTIKRISTA
Opět po roce zahraje v Nároďáku mladoboleslavský Debustrol v rámci turné „33 let Antikrista“. Tato thrashová legenda oslovuje jak omladinu, tak životem otřískané metalisty.
Již 34 let dobývají tito thrashmetalový bojovníci naši zemi. Můžete se těšit na skladby Trendshit, Vyhlazení, Nasrat vám všem, Válka, Yugoslavia, Protest, Krvavá práce, Antikrist, Vyznání smrti a další klenoty této legendy. Zavzpomínáte na jejich nezapomenutelná alba – Neuropatolog, Svět co zatočí s tebou, Vyhlazení, Pád do hrobu mrtvol, Apokalismus, Přerushit a Válka.
A bojišti nebudou sami!!!

BAJONET – SIROTY Z PRAHY

BAJONET Vás dostane se svým očerněným thrashem, démonickým vokálem, ofenzivními bicími, a strouhaní strun rozrývající mysl. Jejich fláky budou především z aktuálního vinylu "Sirota".

OKULT – V ČELE BATALIONU

Smrtonosná mlátička staré školy z našich luhů a hájů (Kuks) s neutuchající touhou bojovat a vítězit. Čirá a zřetelná palba z bahnitého, vlhkého zákopu. Kytary drnčí, basa mručí, zvučné, kovové válce rezonují. Srozumitelná, nehorázná řvavost generála velí kupředu.
To jsou Okult, a můžete se těšit především na fláky z jejich poslední placky!!!

STAMPFEN –THRASH ZE SLOVENSKA, KTERÝ VÁS UVÁLCUJE AŽ K ZEMI

Kapela vznikla původně jako Degustators. S tímto názvem fungovala cca 10 let a prošla nespočtem Slovenských i zahraničních klubových koncertů. Největší úspěch kapela sklidila na turné s Americkými Spud Masters, Crisis a Kick Back kde vystupovala jako evropský host. Po personální změně se kapela přejmenovala na Stampfen (válcovat, rozdrtit) a po delší odmlce se snažíme navázat na předchozí úspěchy.

V PÁTEK 28.2.2020 TO BUDE POŘÁDNÁ ZABIJAČKA!!!

Kudy do Nároďáku Jaroměř?
http://www.narodakjaromer.cz/jak-se-k-nam-dostanete/

Vstupenky ve výhodném předprodeji koupíš zde:
http://www.narodakjaromer.cz/narodak-thrash-fest/

Kontakty:
Nároďák Jaroměř
Národní 54
55101 Jaroměř
Tel.: +420 739 119 796
http://www.narodakjaromer.cz/
Zdroj: Debustrol, Okult, Bajonet, Stampfen
Foto: Debustrol, Okult, Bajonet, Stampfen