Benefit opět roztančit Vrbici

V rámci 50-1 tour navštívila kapela Benefit opět po roce Vrbici, tentokrát 1. 6. 2019. Počasí všem přálo a kapela krátce po 21 hodině vystoupila na pódium.
S fanoušky se přivítal za kapelu Vláďa „Gumáček“ Koudelka, který představil nového člena Benefitu, zpěváka Jirku „Ježka“ Jecha, který již dříve působil v Nymburské kapele Straton.
Koncert se skládal ze tří setů, mezi kterými byla vždy krátká pauza.
První 90 -ti minutový set začal peckou „Hádej, kdo jsem“, následoval „Odpočet“ a zazněly i další hity – Rokenrol napořád, Zpívá s námi celý svět, Dostaň mě do nálady, Život nám utíká, Tenhle rokenrol je náš a další.
Ve druhém setu už fanoušci přišli na taneční parket, tančili, zpívali a užívali si skvělý večer, ve kterém nechyběly pecky - „Já jsem v pohodě, Já a ty, Šok máte z nás“ a kapelník skupiny Milan Vipler zazpíval nádherný ploužák „ Na kolenou“.
Třetí set byl tradičně věnovaný pohádkám – Hrabě Drákula, Šípková Růženka, Honza, Baba Jaga. To už fanoušci křepčili na stolech, u pódia a zpěv se rozléhal do širokého okolí. Při prvních tónech „Smolíčka“ skočil zpěvák Jirka a Gumáček společně s kapelou mezi fanoušky a večer gradoval v úžasný a nezapomenutelný zážitek. Fanoušci si vytleskali a vykřičeli ještě několik přídavků, mezi kterými nechyběl „Rokenrol, co obletěl svět, Máme den a opět Odpočet“.

Pro Rockpalace Mária a Pavel Novákovi