Kavalerie čeká za dveřmi! Českobudějovičtí Blamage představí na speciálním výročním koncertě novou řadovku

  • Číst 2707 krát

Hutnější a tvrdší. Těmito slovy komentují metaloví Blamage svou novou řadovku nazvanou Kavalerie, která bude fanouškům poprvé představena 15. září na výročním koncertě v českobudějovické Gerbeře.

„Nikdy jsme na desce tak nemakali jako nyní,“ říká zpěvák Milan Černoch. „Čtyři měsíce jsme dokonce nahrávali předprodukci, ladili songy do posledních detailů, takže do studia jsme přišli maximálně připraveni. Byla to skutečně náročná práce, ale když dnes poslouchám výsledek, vím, že to stálo za to. Mám z nahrávky radost a jsem zvědav, co jí řeknou fanoušci.“

První vlaštovku už kapela představila – ke skladbě Království mé byl natočen videoklip. „Během natáčení klipu panovala prdel, která je ve videu sem tam vidět,“ vtipkují Blamage, kteří letos slaví 15 let na scéně. Narozeninová oslava se uskuteční v sobotu 15. září. „Hodláme udělat hudební průřez naší hudební historií, zahrát z každého alba podstatné kousky, a zároveň představíme všechny songy z Kavalerie. CD na této akci oficiálně přivítáme mezi námi a pokřtíme jej. Na koncert se strašně těšíme. Chci pozvat všechny fanoušky, bude to pro nás velký večer, na kterém vystoupí i speciální hosté,“ říká Milan Černoch.

Kavalerie vychází formou digipacku.



KONTAKTY A ODKAZY:
Web: http://www.blamage.cz/
Bandzone: http://bandzone.cz/blamage
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (Milan Černoch)

Václav Votruba
TISKOVÁ ZPRÁVA (27. 8. 2018)

Blamage výroční koncert