HOT METAL PARTY

Po více jak čtyřech měsících se vrací metalová muzika zpět do Nároďáku Jaroměř, a to v sobotu 20.6.2020 akcí HOT METAL PARTY!!!

Jako headliner vystoupí heavy metalová legenda TITANIC. Můžete se těšit jak na skladby z nového  alba "Soumrak Titánů", ale i na známé pecky jako „ Figurina, Metalovej svátek, Ábel, Hnusná smůla“. Připravujeme s Titanicem další překvapení.!!!

Těmto metalovým titánům budou sekundovat energičtí METANOL a power melodici REBEL.

TITANIC PŘIPLUJE POD SOUMRAKEM TITÁNŮ

Titanic byl založen na přelomu let 1984 a 1985. Vydání prvního alba otevřelo cestu kapele i do zahraničí, např. v Bulharsku se seznámili s kytaristou Georgim Enčevem ze skupiny Impuls, který pak se stal stálým členem Titanicu. Skupina Titanic svoji činnost ukončila v roce 2002, obnovena byla roku 2009. Členem kapely je od srpna 2011 i bubeník Martin Škaroupka (Cradle of Filth, Inner Fear, Lunatic Gods, ex-Masterplan atd..). Začátkem roku 2019 nastoupil na post kytaristy Marek "Ashok" Šmerda(Cradle of Filth, ex-Root atd..) místo Georgima Enčevema.

METANOL – SEBEVĚDOMÍ JIM NESCHÁZÍ, A TO JE DOBŘE

Téhle party z Hradce Králové se neptejte, co hraje za styl - jasně, že metal! A další škatulkování? To u nich také holt nejde. Mají svůj styl. Hrají hudbu, která je prostě baví. Vše si skládají sami - hudbu, aranže, texty. Texty samozřejmě pouze a výhradně v mateřském jazyce - proč? Ne proto, že by neuměli anglicky - ale proto, že jsou ČEŠI a jsou na to hrdí! Chtějí, aby jejich texty dávaly smysl a pochopení a aby si je jejich fanoušci mohli s nimi zazpívat!

REBEL – SÍLA A MELODIE Z GOLČOVA JENÍKOVA

Čtyřčlenná formace hrající melodický metal s prvky power metalu a metal coru. Za svou čtyřletou historii Rebel odehrál několik desítek koncertů na klubových akcích a festivalech po České Republice. Na svém kontě má kapela demo „Dračí jezdec“ (2016), EP „Krvavá růže“ (2017) a singl „Znamení draka“ (2018). V nejbližších měsících se od Rebela můžete těšit na několik zbrusu nových skladeb, které budou tvořit další EP s velmi zajímavým konceptem.

Vstupenky ve výhodném předprodeji koupíte zde:

http://www.narodakjaromer.cz/20-6-2020-hot-metal-party/

Kudy do Nároďáku Jaroměř?

http://www.narodakjaromer.cz/jak-se-k-nam-dostanete/

FB:

https://www.facebook.com/narodakjaromer

Kontakty:

Nároďák Jaroměř

Národní 54

55101 Jaroměř

Tel.: +420 739 119 796

http://www.narodakjaromer.cz/