Melissa - A přece se točí ...

  • Číst 7429 krát

Začátek letošního roku zastihl kutnohorskou Melissu ve studiu, kde točila album Taverna, o kterém jste tu už pár slov mohli číst. Deska vyšla v únoru a měla pozitivní ohlas u nás i na Slovensku a Petr s Lídou hned po jejím dokončení začali nahrávat pokračování svého „a Due“ programu a nové album „a Due“ Part II vyšlo na začátku prázdnin.
V tu chvíli už bylo natočeno první video k Taverně a písni Hlas srdce, a další, k písničce Děvečka z téhož alba skupina natočila v parku zámku Kačina v létě.
Mimo jiná obrázková videa, která doplnila prázdninový noční kutnohorský program Tajemné kutnohorské pověsti ožívají a kde účinkuje Melissa ve spolupráci s Divadlem za oponou , chystali už v té době Petr a Lída opět další dvě videa k albu „ a Due“ Part II.
Ta se podařila natočit během říjnových podzimních dnů a první dokončené, ke skladbě Legenda, bylo zveřejněno 30. října. Chcete-li, na keltský svátek Semhaim. Vše další se dočká postupného dokončování a postupně to taky bude Melissa vypouštět na světlo.
Další plány jsou prý ještě na stole.

http://www.melissamusic.cz/
https://www.facebook.com/melissa.officialsite/
https://bandzone.cz/melissakutnahora
https://www.instagram.com/melissa_kh_official/