Legendy se opět postarají o vaše Vánoce

  • Číst 9265 krát

Další ročník populárního a oblíbeného festivalu The Legends Rock Fest 2020 opět startuje!! Mnohé letité festivaly zatím ještě tápou ohledně účinkujících, Legendy zveřejnily s předstihem kapely, které vystoupí na festivalu u věže v Hořicích!

Velkým trhákem bude jediné vystoupení plzeňské Alice s Danem Bártou!! Vedle metalových veteránů Arakain se těšte na hardrockovou Dogu, Turbo. Opět se vrací se svým tanzmetalem Trautenberk, Komunál a poprvé se představí nekorunovaní gotičtí králové XIII. století!!!

Startuje i zvýhodněný double předprodej v e shopu na webu festivalu. Při nákupu dvou vstupenek dostanete na výběr triko dle vlastního výběru plus samolepku festivalu pro rok 2020. První várka zvýhodněných vstupenek za 649 Kč/kus rychle mizí.

Nevíte, co svým blízkým nadělit pod stromeček? Nadělte jim vstupenky s bonusem na tento prestižní festival, který se koná 17. – 18. 7. 2020 v Hořicích. The Legends Rock fest je vždy zárukou nejen perfektní organizace, ale také svým stanovým městečkem, výbornou muzikou a nezapomenutelnou atmosférou.