Co je nového v táboře DANGAR SIX?

  • Číst 7836 krát

Krátké povídání s basákem Chozem o novinkách v táboře DANGAR SIX a malé info k novému videoklipu Kérovanej.

Ahoj, tak co je u vás nového, slyšela jsem o novém klipu?
Minulý týden jsme vypustili v pořadí již druhý oficiální videoklip Kérovanej. Klip se točil na Moto Výstavě v Babylonu Liberec dne 5.4-7.4 2019 za velké podpory Miloše Vajnera, který má celou výstavu na svědomí. Klip vyrobilo Studio Hanys. Samotný klip se vlastně vyráběl několik dní po natočení našeho prvního videa, zatím velmi úspěšného historického velkofilmu Král.../jen pro doplnění info/Toto dílo se natáčelo na zřícenině hradu Frýdštejn.

Kde můžeme klip vidět?
Tento první klip si vede velmi dobře v různých hitparádách a také v Rock parádě na TV Rebel 2 ... S klipem Král jsme již dvakrát postoupili do dalšího kola a doufáme, že se to povede i potřetí. Konkurence je tam však veliká, ale ta byla v každém pořadu. Proto jsme vlastně tento nový motorkářský klip pozdrželi se zveřejněním, abychom nepřetlačovali úspěšné video Král,...novým klipem Kérovanej. Chtěli bysme, aby si ho fanoušci v klidu prohlédli. Doufáme, že se bude lidem také líbit. Ve videu je spousta motorek, holek a při natáčení bylo požito spousta alkoholu, což na výsledné práci není vůbec znát. :-) Mrkněte na to a uvidíte sami.

A sestava? Nic nového?
V bandě šílenců Dangar Six nedošlo k žádným personálním změnám. Měnila se pouze skoro komplet aparatura a v některých případech i nástroje.
To vše, aby byl zvuk lepší, hutnější a šel dát více nahlas.

Nový klip, co takhle nová deska. Chystá se něco ve vašem táboře :-)?
Makáme na další řadovce a všichni doufáme, že bude připravena k nahrávání během roku 2020. Nápadů máme spoustu. Už teď víme, že by deska měla být kratší, tvrdší a rychlejší. Na cd bude zase jedna balada. Ta by na rockovém albu neměla chybět. A možná i instrumentálka nechte se překvapit.

Kam nás pozvete a jaké akce chystáte?
Koncertní pouť pokračuje i po skončení letních festivalů. 12.10. 2019-Grosshammer Hard Fest...ve Velkých Hamrech kde vystoupí dalších 7 kapel například Liberečtí V.A.R., kteří slaví letos 30 let vzniku. Potom nás čeká 26.10. 2019 společný koncert s kapelou Kern, také ve Velkých Hamrech. Máme tam také 23.11.2019 oslavu šestých kapelních narozenin v CD Clubu Liberec, to bude veliké. Také se moc těšíme na koncert 29.11.2019 v Jablonci nad Nisou v klubu Na Rampě, tam s námi budou ještě další dvě kapely.

Blíží se vánoce. Nějaké překvápko?
Do konce roku ještě připravujeme jednu velikou koncertní akci. Zimní Dangar Six Fest na Parkhotelu Smržovka 7.12. 2019 od 19 hodin a vystoupí zde parádní kapely Krleš, Roxor, Piranha a samozřejmě i my Dangar Six. Je to první ročník a doufáme, že se uchytí aspoň tak, jako naše letní verze. Na konec roku 28.12 je připraven tradiční předsilvestrovský mejdan v sále Zlatý Jelen v Jablonci n.Nisou. Zde bývá opravdu skvělá atmosféra.

Máte toho tedy dost, což je super. Kde najdeme komplet seznam vašich koncertů?
Všechny koncerty do konce roku jsou na našich FB stránkách Dangar six, nebo webovkách dangarsix.cz

A co rok 2020? Máte už nějaké plány?
Na příští rok se kalendář akcí utěšeně plní, a jestli by někdo stál o naše hudební služby, může kontaktovat našeho kytarového mistra Patrika na tel. čísle 732174144 a domluvit vše potřebné.

Děkuji za možnost zprostředkování novinek naší kapely DANGAR SIX a těšíme se na Vás.

Stay Heavy

Pro Rockpalace Blancherose