Electric Lady - Projekt TRILOGY 2020

  • Číst 8385 krát

Před nedávnem jsem dělal rozhovor s Terezou a nyní vám ona představí svůj hudební projekt, který jsem měl již možnost vidět a slyšet. Nebudu psát recenzi, neboť tohle dílo snad ani recenzi nepotřebuje, je prostě skvělé. Po minulém rozhovoru jsem se stal fanouškem Electric Lady, ale po shlédnutí TRILOGY 2020, jsem jejím obdivovatelem.

Hudební projekt „TRILOGY 2020“, který vznikl v česko – anglické produkci a rozsahem díla nemá v České republice srovnání! 

elektric 01

Trilogy 2020 od Electric Lady vznikalo od roku 2018 v česko-anglické "kuchyni“, jedná se nejspíše o největší zhudebněné filmové třídílné dílo u nás, které je nejen výpravné ale také díky i zahraničním managerům momentálně registrovatelné na GRAMMY.
Na Trilogy se zúčastnilo 101 lidí, nejen herci, ale také lidé z technického zázemí, byly použity speciální efekty, greenscreen studio, použily se netradiční postupy nahrávání a dílo zaštítila angentura NEMOROS z ČR ve spolupráci s anglickým producentem NIGEL LOWISEM (člověkem, který pracoval s Celine Dione, Mariah Carey, Stevie Wonderem, pracoval na znělkách pro 007) spolupracoval i s Terezou Rays - Electric Lady na velkém 3. dílném hudebním projektu TRILOGY 2020, spolupráce byla také nabídnuta Pepovi Vojtkovi, který se herecky zúčastnil na 2. dílu TRILOGY. Poslední díl vyšel právě nyní a vypadá, jako kdyby vzešel z HOLLYWOODSKÉHO studia.

elektric 02

První díl TRILOGY 2020 se dotýká ekologického tématu, druhý prohnilé politiky a třetí díl chřipce - jakožto chorobě společnosti - ne však Korona-situace… V hudbě a stylu se velice laborovalo, avšak všecko vzniklo na území Čech právě ve studiu NEMOROS v Opavě, i když jsme spolupracovali s anglickým producentem Nigel Lowisem. Hudbu jsem si natočila sama a veškeré aranže jsme si dělali taky posvém tady. Až na pár výjimek jako byl Marius Pop a také Petr Bartoněk, kteří hostovali na kytaru ve skladbách Rebelia a Influenza za vším stojíme my s producentem.

TEREZA:
Jsem opravdu vděčná mému managerovi, že jsme do toho projektu šli, protože vzniklo fakt velký dílo a hlavně jsem se naučila spoustu nových věcí, i co se týče producentství a také mě to naučilo dělat věci s jasným záměrem a nebloudit ve tmě… byla to pro mě opravdová čest a škola na tomhle projektu dělat. Musela jsem se naučit i trochu toho herectví, šáhla jsem si na dno svých sil několikrát a také jsem měsíce proseděla nad hudbou do nocí a kolikrát i rán. Jak říkám obrovská škola a jsem za to neskutečně vděčná! Lidi si budou moci koupit Trilogy i domů, budeme dělat i vydání na BLU RAY, které by měl záhy také vyjít, ale ten kdo si bude chtít Trilogy koupit v digitálu, může už teď na iTunes, Spotify, Deezer, aj.. :)
Jsem šťastná, že jsem mohla dílo takového rozsahu vůbec zrealizovat, Influenza je pro mě vrchol celého projektu Trilogy 2020.
Pro mě osobně to je nejen to hudební projekt, ale také dílo Hollywoodských rozměrů, je to předzvěst, která se vyplnila, a dnes mě z toho mrazí, jak současné dílo jsem vlastně vůbec napsala.

elektric 03

Celý projekt je opravdu velice nevídaný, a také díla v něm jsou současná, a až velice aktuální co se týče jejich témat. 

Všechny 3 díly TRILOGY jsou zde, první dílo pojednává EKOLOGICKY

1) REBELIA (EKOLOGICKÉ TÉMA)

2) POLITIKA - zde hostuje i Pepa Vojtek (PROHNILÁ POLITIKA)

3. INFLUENZA - momentálně vydané ( INFLUENZA JAKOŽTO NEMOC SPOLEČNOSTI) - dílo bylo napsané roku 2018!!! a je velice současné, působící jako předzvěst….

Web: www.electriclady.cz