Seven se chystají být žhavější než peklo

  • Číst 8643 krát

Kdysi dávno byl tento kytarový mág Honza „Kirk“ Běhounek mým prvním hostem právě nově vzniklého pořadu na regionální TV Prima – ZAK TV – Dobré ráno s rockem, vysílaný každý pátek od 7:00 do 7:30. Dnes můžeme zveřejnit s Kirkem tuto novinku.
První květnový týden kapela Seven chystá natáčet nový klip na jednu skladbu z nového alba, které spatří světlo světa ještě tento rok. Jak mi kapela prozradila, nebude se jednat o úplně standardní klip, ale bude možná útočit na světový rekord a to konkrétně v počtu použitých pyro a plamenoefektů v jednom hudebním klipu. V plánu je okolo šedesáti kusů pyrotechnických či plamenných zařízení + další zařízení na efekty.
Co kapela zjišťovala tak stoprocentně v Česku i Slovensku bude mít prvenství, stejně tak v Evropě, ne-li na světě (to se bohužel nepovedlo kapele ověřit). Že nepůjde jen o „skautské ohýnky“ a vánoční prskavky je jisté už teď, jelikož celé ohnivé show zaštítí Tomáš Libich z firmy pyroefekty.cz, která své „ohnivěpekelně žhavé“ umění předvedla třeba na koncertech Rybiček 48, nebo na monstrózním Monster meetingu kapel Dymytry a Traktor.
Kde se bude klip točit si kapela nechá zatím vzhledem k množství pyrotechniky a ohňů pro sebe, ale my se můžeme těšit, že i při shlédnutí klipu nám bude všem horko.

ukázka co pyroefekty.cz umí