Pojďme pomoci Melisse

  • Číst 8100 krát

Přátelé, obracíme se na vás s žádostí o podporu při dotočení a všeho kolem vydání našeho nového alba. Je to hromada práce, která nás ještě čeká, ale děláme to rádi. 

Již sedmá studiová nahrávka volně navazuje na předcházející, velmi dobře přijatá alba Taverna a " a Due" Part II. Tentokrát jsme si ale nechali trochu volnější ruce a přizvali i několik hostů. Nechtěli jsme jen natáhnout ruku a na vaše peníze čekat v teple na gauči, takže jsme se do práce na albu před časem již pustili. A to včetně jeho průběžného nahrávání, což je možné jen díky ochotě našeho studiového zvukaře Matta Diesela, který ho s námi natáčí celou dobu "na dluh" . Riskli jsme to, protože věříme, že natáčíme velmi dobrou akustickou desku, chceme jí udělat co nejlíp a věříme i v to, že nás v tom nenecháte. Výhodou snad je, že na album nebudete čekat rok. Pokud to situace dovolí, bude k mání do začátku letních prázdnin a to v CD verzi digipack nebo digitálně plus bonusy. Detaily jsou součást sekce Odměny.
Melissa hraje v obsazení : Zpěv, housle, perkuse, kytara, ale v jedné skladbě jsme se vrátili k bicím a k base a v jiné písni zazní i harfa.

melissa studio

Link pro POMOC  (i málo je někdy dost)

Bicí nám nahrál Martin Vajgl ( Čechomor, Wanastowky, nyní Olympic) a baskytaru si s ním zahrál Petr Bob Šťastný, člen další legendy, Turbo. V jiné písni zase uslyšíte harfu Páji Novotné a Matt ( Sabrage) si nakonec také zazpívá.Videoklipů je v plánu několik, ale Covid nám, stejně jako vám, pořád něco komplikuje a musíme album nejdřív dotočit. Zde tedy zatím druhá ochutnávka.

Půjdete do toho dál s námi? DĚKUJEME!!!