Melissa přichází s novým klipem.

  • Číst 7795 krát

Kutnohorská Melissa dokončila několik nových písní a další videoklip.
Stylově zůstává stále v akustických vodách. Na posledním instrumentálním albu „a Due“ part II. Si Petr s Lídou nechali volné ruce v tom, jaké nápady a inspirace na album umístí a stejný přístup zatím praktikuje celá Melissa i u nových písní, které tentokrát zveřejňuje dříve, než po natočení celého alba. Nebude to tedy čistě středověká záležitost a jak první klip k písničce Bailarína, tak i tento nový, k písni Jako voda, má civilní pojetí a skupině šlo spíš o zachycení nálady při nahrávání a trochu pozitivní nálady celkově v tom letošním podivném roce.
„Video Jako voda se natáčelo v posledních teplých letošních dnech v areálu zahradnictví Hortis v Čáslavi a my děkujeme za pohodovou spolupráci.
V plánu jsou i další videa a tam se vrátíme zase trochu do historie a natočíme je, jakmile nám to pandemie a s ní související omezení dovolí.
Letos nás ještě čeká zkouška dalších nových písniček a celkově bude záběr příštího alba větší, než dřív. Od středověku po současnost, zpívané i instrumentální skladby, od harfy po návrat basy a bicích.“ Upřesnil za celou Melissu Petr.
Dnes tedy na pohodovou akustickou notu s videem Jako voda.