Ohřejeme se s Radiátorem a svezeme na Traktoru

  • Číst 2856 krát

Koncert v sobotu 16. 9. 2017 byl z důvodu počasí z Klatov (Camp Lázně) přesunutý do pohostinství Svrčovec. Organizátoři informovali na sociální síti včas a zajistili autobusovou dopravu z Klatov na akci a zpět.
Předkapela Radiátor začala něco po 20:30 plnit sál, kde byla ze začátku kosa, hudbou, která zahřívala. Sál ve finále praskla ve švech a zanedlouho se začaly potit i stěny. Klatovská rocková kapela se zajímavou minulostí zahrála jak starší tak i novější skladby. Zazněla zde například motorkářská píseň „Divoká“ z alba „Na balkoně“. Z jejich nejnovějšího alba „Možná“ skladby „Nebudou se ptát“ i stejnojmenná „Možná“. Když už jsme u stejnojmenného názvu, nevynechali ani písničku, která nese název jako jméno jejich kapely „Radiátor“. Pavel Šilhavý (zpěv), Lukáš Bayer (kytara, zpěv), Jarda Hora (baskytara) a Petr Strnad (bicí) sklidili velký potlesk za vystoupení.

radiator
Hlavní hvězda večera přichází na podium a na nic nečekají. Hned začali hrnout do posluchačů pořádný rockový nářez. Zvedl se les rukou, který vytrval po celý koncert, stejně tak chorály fanoušků, kteří si zpívali po celý koncert kapely společně s muzikanty. Bez klasických hitů jako jsou „Láskožrouti“, „Bludičky“ nebo „Neber si rockera“ z alba „Tmel“ si vystoupení Traktoru neumím představit. Nechyběly ani skladby z nejnovějšího alba „Artefuckt“, např. „Vstaňte, pane Lincolne“. Martin Kapek (zpěv), Standa Balko (kytara), Petr Bartošek (klávesy), Karel Ferda (basová kytara) a Pavel Balko (bicí) odvedli v sobotu skvělou práci. Chlápek mávající s vlajkou „TRAKTOR“ dodával tomu všemu ještě lepší atmosféru. Někteří fanouškové pinkali na kapelu balonek. Kapelu to nerozhodilo , ba naopak, muzikanti stíhali při hraní vracet balónek zpět..

traktor
Traktor ve Svrčovci ukončil svůj letní set a nyní si dávají pauzu před podzimním „Prach a vzduch Tour“ TOUR“. V rámci turné navštíví 11 míst v České republice se speciálním hostem Booters.
Pro Rockpalace Miri Koky Kokošková